Home

Ofertă TAROM pentru repatrierile din motive medicale

Compania Tarom va acorda reduceri între 15% şi 25% în funcţie de tarifele disponibile şi aplicabile pentru datele de călătorie şi destinaţiile solicitate, pentru cetăţenii români ce urmează a fi repatriaţi din motive medicale, precum şi pentru medicii SMURD însoţitori şi escortele TAROM.

Reducerile se practică doar pe cursele operate cu aeronave TAROM, iar rezervările şi emiterea biletelor se vor face doar prin intermediul agenţiilor proprii TAROM. Biletele emise la această ofertă nu vor încasa  tariful de serviciu de 25 euro/bilet, celelalte costuri (targă, ambulanţă pe aeroport etc) vor fi suportate de către solicitant, conform legislaţiei.

Agenţia TAROM care a primit solicitarea va urma procedurile interne pentru obţinerea acordului sectoarelor abilitate de acceptare la călătorie a persoanelor cu probleme medicale.

Pentru derularea în bune condiţii a repatrierilor cetăţenilor români din motive medicale, solicitările  de bilete de avion vor fi transmise către Compania TAROM cu minim 72 de ore înainte de data călătoriei.

În prim plan

 

Actualitatea consulatului

Stare de urgență în Italia pentru prezența Coronavirus

10.02.2020

Începând cu data de 31 ianuarie 2020 și pentru o perioadă de șase luni, Guvernul italian a decretat starea de…

Programul de burse MAE oferite de statul român cetățenilor străini, pe baza HG 288/1993, pentru anul universitar 2020-2021

13.01.2020

Vă comunicăm următoarele informații de interes cu privire la Programul de burse MAE oferite de statul român…

Întâlnirea literară cu scriitoarea de origine română, Lyana Galiș

16.12.2019

La 13 decembrie 2019, Consulatul General al României la Milano a găzduit întâlnirea literară cu scriitoarea de origine …

EVENIMENT LITERAR LA CONSULAT - ZIUA CULTURII NAȚIONALE!

09.12.2019

Sâmbătă, 18 ianuarie a.c., ora 17.00, Consulatul General al României la Milano va serba Ziua Culturii Naționale,…